Möjliggöraren

Det finns vissa låttexter som beskriver det man tänker. Du har säkert favoriter, kanske till och med en som utmärker dig som alldeles speciell. Ibland berör något oss en kort tid, ibland varar beröringen en livstid. Jag har en speciell favorit och det är inte den här. Den här är en upptäckt över något jag funnit. Den finns i många versioner, men en speciell version levandegör texten. Det är en inspelning som finns på Youtube och du kan titta på inspelningen om du klickat på låtens namn under bilden.

Way Maker

En ”Way maker” kan översättas med någon som möjliggör vägen. En väg som för oss är omöjlig att ta oss fram på utan att någon gör det möjligt för oss att vandra den.. När jag såg just den här inspelningen så upplevde jag den väg som skapats till omöjliga relationer för att den man som kunde gå den verkligen gjorde det. Relationer som innebär fiendskap, men nu byggs på respekt och den djupaste friden av alla – Guds frid. Först relationen till Fadern och sedan till varandra. Oh, vad jag vill lära av den som gör det omöjliga möjligt. Och, ja, vad jag vill leva i den omöjligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s